Köpvillkor & Info

Köpvillkor

Du måste vara 18 år för att få handla av mig, alternativt ha målsmans godkännande.

 

Alla priser är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive moms (25%).

 

Betalning sker enkelt och säkert med VISA/Mastercard direktbetalning eller med Swish.

 

Rätt till ändring av pris utan föregående information förbehålles.

 

Dina kunduppgifter skyddas enligt Personuppgiftslagen (PUL). Dessa uppgifter används endast i kundregistret för att underlätta kontakten med kunden.

 

Frakt

* När du fyllt i adressuppgifter i kassan ser du den faktiska fraktkostnaden innan du väljer att går vidare och avsluta köpet. *


En viktbaserad fraktkostnad på mellan 25 kr - 165 kronor tillkommer alla beställningar.

Småsaker skickas frankerat, medan större varor (med fraktkostnad över 65 kr) skickas spårbart. För närvarande skickar jag endast inom Sverige.


Jag levererar med Postnord och leveranstiden är 2-3 arbetsdagar från att jag lämnat in paketet. Jag skickar beställningarna löpande och normalt inom 7 dagar.


När jag mottagit din beställning skickas en orderbekräftelse till din angivna e-postadress. Kontrollera alltid att din orderbekräftelse stämmer med din beställning och att dina adressuppgifter är korrekta. Ange alltid ditt ordernummer vid eventuell mailkontakt.


Obs! Viktigt att tänka på är att det är köparens uppgift att reklamera eventuell transportskada hos ombudet innan godset är signerat som mottaget.Returer

Enligt distansavtalslagen har du rätt att ångra ditt köp eller byta din vara inom 14 dagar efter att du mottagit ditt paket. Endast felfria produkter godtas i retur.

 

Myrten Keramik står givetvis för reklamation av produktionsfel.

Kontakta mig på sophie@myrten.se så löser vi det.

 

Fraktkostnad vid retur bekostas av köparen.

 

Viktigt att tänka på är att det är köparens uppgift att reklamera eventuell transportskada hos ombudet innan godset är signerat som mottaget.

 

Info

Jag jobbar i stengodslera som har väldigt bra hållbarhet och all min keramik går utmärkt att diska i diskmaskin och även användas i mikro.


Jag är väldigt noga med att aldrig använda blyglasyrer eller andra giftiga ämnen som kan fälla ut från godset vid användning.


Alla produkter är handgjorda och kan därför skilja sig något i mått och utseende, vilket ju faktiskt är det charmiga med hantverk.


Myrten Keramik innehar f-skattesedel och ägs och drivs av Sophie Myrtenblad.


Momsregistreringsnummer: SE790420034701